Tüm Sergileri Göster

Oğuz Tunç “Adı Üstünde”
Kişisel Dijital İllüstrasyon Sergisi

13 Eyl 2021 - 03 Eki 2021
Deyimler, mecazlar, benzetmeler, göndermeler düşünce dünyamızı renklendiren derinleştiren oyuncaklar…

Oğuz Tunç da aslında öyle olmayan ama günlük hayatımızda çoğu kez farkında bile olmadan ne kadar vahşi, çılgın, garip şeyler hayal ettiğimizi canlandırmak, kendi tarzında görselleştirmek istemiş.

26 illüstrasyondan oluşan bu serginin Sergi Anı Defterine yorum ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz. İyi bir sergi deneyi yaşamanız dileğimle sevgi ve saygılar…

Hakan Sarıhan

Artsonline Web Art Gallery – Eylül 2021
_______________________________

Aslında değil, adlar aklımızdaki soyut sesler, sevinince gerçekten havaya uçmuyoruz, yalancı çıkınca iki gözümüz önümüze akmıyor farkındayım, yine de deyimleri var eden aklın dil yoluyla yaptığı oyunu görmezden gelerek, bir egzersiz gibi, çocuk rahatlığıyla, bazen ne kadar vahşi, çılgın, garip şeyler hayal ettiğimizi gözümde canlandırmak istedim.

Bazen ne kadar vahşi, çılgın, garip şeyler yaptığımızı düşündüğümde, belki de kolektif bir sakinleştirici olarak, deyimlerle bilinçaltımıza şifreler kazıyarak kendi kendimizi korkunç zamanlarla hazırlamışızdır. Bu varsayımın doğruluğunu kanıtlayacak kesin kanıtlarım yok ancak çalışmama ilham verdiğini söyleyebilirim.

Dr. Oğuz Tunç

Artsonline Web Art Gallery – Eylül 2021

_______________________________

Oğuz Tunç

Sanatta yeterlik eğitimini 2019 Yılında, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Grafik Tasarım Anasanat Dalı’nda, “Sanat Tarihinin Yeniden Yorumlanması Yöntemiyle Gerçeküstü Bir Oyun Kavram Tasarımı” adlı tez çalışmasıyla tamamladı.

Yüksek lisans eğitimimi yine aynı bölümde 2012 yılında tamamladı. Lisan eğitimimi Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarım Programı’nda 2009 yılında tamamladı.

Lisans sonrası bilgisayar oyunu firmalarında ve uluslararası dijital içerik üreten medya, animasyon, sanat kurum ve firmaları için dijital illüstrasyonlar ve animasyonlar üretti.

Öğretim görevlisi olarak akademiye döndükten sonra Hacettepe, TOBB ETÜ, Başkent, Çanakkale Onsekiz Mart üniversitelerinde dijital illüstrasyon, hikaye görselleştirme, dijital teknoloji ve görüntü, görsel algı, hikaye görselleştirme gibi dersler verdi.

DEVAMI

_______________________________

Yasal Uyarı

Burada sergilenen tüm eserler FİKİR VE SANAT ESERLERİ YASASI ile koruma altında olup, tüm hakları sanatçısına aittir. İzinsiz kopyalanamaz ve kullanılamaz./ All Rights Reserved.
Fikir ve emeğe verdiğiniz değer ve gösterdiğiniz saygı için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

ARTSONLINE WEB ART GALLERY

_______________________________

Oğuz Tunç “Adı Üstünde”
Kişisel Dijital İllüstrasyon Sergisi
  • Tarih: 13 Eyl 2021 - 03 Eki 2021
  • Yer:Artsonline Web Art Gallery
  • Düzenleyen:Hakan Sarıhan
  • Sergi Süresi:21 Gün

Galeri

Sergi Anı Defteri

4 Yorum

  • Nilgün Temiz
    13 Eylül 2021

    Tebrik ederim.Konu başlıkları ve sadelik hoşuma gitti.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

  • Hasan Kavlak
    14 Eylül 2021

    Hocam çok güzel, detaycı ve akılcı bir çalışma olmuş.

  • Özgür Arslan
    20 Eylül 2021

    Bugün de hayran kaldık! Elinize, gözünüze sağlık.

  • Orhun Gürel
    23 Eylül 2021

    Her bir eserde farklı bir ruh farklı bir yansıma harika

Görüşünüz

ARTSONLINE WEB ART GALLERY – DORUK BİLİŞİM © 2020. Tüm Hakları Saklıdır.
Kişisel Verilerin Korunması